Nejnovější recenze ze sekce Vertikutátory
PROTECO 51.06-VE-320
Přidáno: 27. března 2023
(naposledy upraveno 27. března 2023)
Zakoupeno v Proteco-Nářadí.cz
- levný
- objem a nasazování koše
- Motor - Honda klon ktery startuje narozdil od B&S
- Silny
- Ovladatelny
Zatim pouzit jednou, vse bez problemu.
Po tristnich zkusenostech se startovanim studeneho motoru B&S v sekacce a super zkusenosti se startovanim podobneho Hondiho klonu v jinem stroji jsem vybiral vertikutator podle motoru. Po sestaveni a doplneni naplni stacilo trikrat potahnout, pote plny sytic a zapnute zapalovani a na PRVNI zatah motor naskocil. Pokud cloveka vyskoli konkurence, velice si teto zdanlive malickosti vazi.
Konstrukce stroje se zda primerene robustni aby se po par pouzitich nerozpadl. Nikde nic nedrnci, ovladani vykonu OK, vysky prorezavani take.
Sber travni plsti do kose asi nemuze nikdo cekat. Ano, po par metrech se objevi za strojem chuchvalec suche travy a ten zustane za vertikutatorem po cele draze. Travnik byl zalozen cca pred rokem a posekana trava po 2 mesicich sekani bez kose sbirana. Takze zadny prales.
Tesim se dalsi pouziti tohoto vertikutatoru
Zatím nepoužito, první dojem po sestavení ok. Předchozí stroj riwall po 8 letech odešel na zadřené ložisko a prasklý klínový řemen. Oprava drahá, snad tahle mašinka vydrží aspoň také tolik.
- kvalita katastrofální , po 1,5roce výměna opotřebovaných uhlíků motoru, po záruce se rozsypalo ložisko motoru a odprovnalo motor , nekvalitní materiál nožů a drátků pro provzdušnovávání
na kvalitu si nehrají
- Trávník po zimě dobře provzdušněn.
- Uchycení zadních kol je v šasi a nezpevněné. Tím dochází k vyklánění kol a drhnutí o šasi.
- Dobrá manipulace, na první pohled dobré zpracování.
Vyzkoušeno zatím jen jedenkrát. Práce s ním však byla příjemná a výsledek byl velmi uspokojivý. Myslím, že je dobrý poměr mezi cenou a výkonem.
ONLINESHOP.CZ
Splňuje požadavky na benzínový vertikutátor.
PARKSIDE PLV 1500 B1
Přidáno: 23. března 2023
(naposledy upraveno 23. března 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Jednoduchá instalace, funguje jak má
- Lehký , pěkně bere mech a plsť a není hlučný .
Dobrý pomocník na zahradu.
spokojenost , parcant a za malé peníze
- Rychle dodání zboží
PARKSIDE PLV 1500 C2
Přidáno: 19. března 2023
(naposledy upraveno 19. března 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
stroj dělá docela hezkou práci, koš na sběr trávy malý a svařené spoje - velmi horkou jehlou, rozpadly se. Trávu musím shrabávat. řekla bych, že cena odpovídá kvalitě. U malých zahrad je to užitečný pomocník.
- Dobrá kvalita,
Lehký, široký záběr.
- Jsem moc spokojen.
- Neuvěřitelně výkonný produkt
- Elektrické varianty jsou jen hračky!!!
- Menší koš.
Po takovéto mašině jsem koukal roky. Roky jsem pracoval s elektrickým provzdušňovačem, roky jsem trpěl.
Po pořízení stroje mě překvapila jeho robustnost.
Nastartoval jsem na první cuknutí, motor si krásně přede, vše již ze začátku skvěle seřízeno.
Vydal jsem se na zahradu kterou jsem měl v této době proschlou a již lze stroj použít a musím říct že takovou symfonii jsem nečekal. Stroj s absolutní lehkostí projel daný úsek a vše jsem měl díky záběru hotové za půlku času než obvykle a hlavně ta kvalita. Jediné co, stroj jsem použil bez koše jelikož jako u všech strojů se musí poměrně často vysypávat. Lituji jen toho že jsem si stroj nepořídil dřív a těším se jak proběhnu celou zahradu. TOP jako vše od Stigy.
- Rychlost dodání
- Valec přišel v neúplném stavu
- Chyběla rozperná tyč
- Obě ramena válce byla na jednu stranu
- Chyběli závlačky a podložky pro zajištění ramen válce
- Šrouby na jedno použití
- Valec na obrázku neodpovídá realitě
- Na reklamační oddělení e-shopu sem se nedovolal
- Zn.dodělej si sám
1111
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »