Nejnovější recenze ze sekce Vertikutátory
PARKSIDE PLV 1500 B1
Přidáno: 18. dubna 2023
(naposledy upraveno 18. dubna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobrá údržba travniku
- Lepší než ruční prořezávání
- Zatím jsem jen nastartoval a vše pracuje jak má
- Velmi snadné použití
- Dokáže důkladně provzdušnit a připravit trávník pro další péči
- Lehký a snadno ovladatelný, dobře se s ním manipuluje
- Cenově příznivý
- Pozor si musíte dávat na prodlužovačku, aby nedošlo k poruše
- Hlučnost při použití může být poněkud rušivá
- Neefektivní na nerovnostech
Celkově je elektrický vertikutátor dobrým nástrojem pro péči o trávník. Má skvělou funkčnost a je velmi snadno použitelný. Je také lehký a dobře se s ním manipuluje. Lepší je pro rovné plochy, není moc efektivní na nerovnostech. Navíc je cenově příznivý, což je další velké plus. Je však důležité dbát na správné použití a zabezpečit správnou funkci prodlužovacího kabelu. Někomu se může zdát trochu hlučný, což může být poněkud rušivé.
Jsem spokojen.
- plní očekávání
- plastové fixace rukojetí při provozu nedrží
Vrčí a točí
PROTECO 51.06-VB-380
Přidáno: 14. dubna 2023
(naposledy upraveno 14. dubna 2023)
Zakoupeno v Proteco-Nářadí.cz
Výkonný a kvalitní stroj.
- Lehkost
- Docela má páru!
- Provedení
- Koš - no nemyslím ze má takový objem
- Návod na složení opravdu nic moc. Z fotek to není vůbec poznat
Složení bylo docela problematické. Návod není úplně optimální. Nutno otevřít elektronickou podobu a nazvětšovat fotky. Pro starší lidi asi problematické. Funkce při prvním použit fajn, ale lis malý. Když srovnám se svoji sekačkou kde by měl být stěně velký tak je tak poloviční. Hrozně často nutné vysypávat - prakticky 17m jízdy a vysypat koš. Jinak funkce super.
- třetí sezonu jsem jen začal po hodině se zadřel motor, špatně provedený koš, zanáší se díry pro uchycení, koš se po jedné sezoně prodřel a roztrhnul, od hechtu je to již třetí stroj u kterého se buď zadřel nebo vyhořel motor
už nechci od nich ani propisku
- Skvělý poměr cena/výkon
- Opravdu velký výkon
- Lehký a dobře ovladatelný
- 2 válce v ceně (nože + pérka)
- Návod na sestavení
- Čištění
Toto je již několikátý vertikutátor co máme, předchozí Hecht zadřel ložiska v motoru a tak jsme se rozhodli pro Fieldmann.
Přišla krásná barevná bedna a když jsme provzdušňovač vynadli, tak jsem se trochu zděsil. Působilo to jako dětská hračka - takový kočárek na panenku. Sestavení je nutno provádět bez návodu. Ten je opět napsaný špatně jako u předchozího typu. Nejlépe je to sestavit podle barevného obrázku na již zmiňované bedně.
K provdušnění trávníku jsem přistoupil docela s despektem ale to byl obrovský omyl.. Stroj funguje výborně. Velký výkon překonává s naprostým přehledem i drobné hrboly a muldy. Tím, že je stroj lehký, tak se sním i dobře manipuluje. Výměna za válec s pérky je bezproblémový a vyčesávání mechu je velmi dobré. Koš samozřejmě používat nelze, protože je okamžitě plný. Zadní ochrannou výklopnou desku je potřeba přivázat a nechat pootevřenou jako u všech typů.
Jedinou velkou výtku mám k závěrečnému čištění. Vnitřní plochy nejsou hladké jako to měl celokovový Hecht ale plné přepážek a žeber pro vyztužení. Z toho vyšťourat nanesenou hlínu byl problém. Nakonec to vyřešil kompresor.
Tohle je určitě nejlepší vertikutátor, co jsem kdy používal - provzdušnění 1500m2 proběhl bez potíží.
Pro lidi co nemají úplně rovný anglický trávník doporučuji tuhle silnější variantu 2000W.
- Nevertikuruje, spis ten trávník šimrá
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- rychlost dodání a výběr
rychlost dodání a výběr
Kvalitní provzdušňovač, příjemná práce !
- skvěle vyhrabe trávník od sušiny a vše spolehlivě sezbírá do velkého koše
nemá rukojeť pro přenášení, kolečka odpadávají, není za co vzít, jak přenést přes schody,
opakovaně odpadávají kolečka hned u nového kusu, asi zmetek, snad jen tento kus
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá vylepšovat naše výrobky. Velice nás mrzí že máte s Bosch UniversalRake 900 potíže, odpadávání koleček samozřejmě není standardní.
V tomto případě doporučujeme kontaktovat náš servis Bosch (Servisní linka +420 519 305 700), provzdušňovač bude svezen k opravě a poté zpět na Vaši adresu.
Omlouváme se za vzniklé komplikace
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Velmi pekne vyrobeno
Obdobný jsem měl a vydržel hodně dlouho.
- je nový