Nejnovější recenze ze sekce Vertikutátory
- NENÍ CO DODAT
- poměr cena výkon
- jednoduché nastavení hloubky řezu
- plechový skelet
- dobrá ovladatelnost
- velmi malý sběrný koš
stejný výrobek už máme vyzkoušený a jsme s ním spokojeni
- Vypadá pěkně
- Jednoduché sestavení
- Nefunkční ještě před prvním použitím
Stroj jsem sestavil, kolečka jsou nasazená už z výroby. Během jízdy do kůlny cca 50 m upadlo LZ kolečko.
Kolečka drží na jediném centrálním šroubku a ten je zvenčí zakryt plastovým krytem nasazeným na 3 zaklapávací trny - demontáž krytu zvenčí není možná. Upadlé kolečko lze rozebrat a našroubovat zpět, u těch ostatních je kontrola utažení šroubu velmi obtížná. Bez krytů hrozí při uvolnění ztráta šroubku.
Velmi nepraktická konstrukce!
- Dobrá manipulace
- Velice dobře plní koš
- Snadné sestavení
- Šířka záběru
- Jen malé - . Při naplnění koše se překlápí, ale projeví se to až při zastavení. Při práci ne a tedy to nijak zvlášť nevadí.
- Kolečka nemají ložiska. Čas ukáže jestli to bude slabé místo.
Při porovnání s předchůdcem který jsem měl jan 5 let, WOLF Garten. Tak Fieldmann při stejném výkonu kw má i přes větší šířku záběru o 4cm pocitově větší výkon. Lépe sbírá do koše a má sice také v plastu, ale pevné uchycení válce na dva šrouby. Wolf má bezklíčový rychloupínák , ale na to právě dojel.
- široký záběr, rychlá práce. Lidi píší že při plném koši má tendenci se převracet - to je asi normální proto ho vertikutátor přidržuješ. koš se zaplňuje skoro plně.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
- OK
OK
Silný motor
Při prvním použití se roztrhnul sběrný koš.
ONLINESHOP.CZ
- výborný,robustní konstrukce,litinové mazací budky
- Silný motor
- Malý koš, částečně jsem to vyřešil stlačení koše k zemi lépe se plní a více se naplní
první zkušenost odpovídá cena kvalitě, doporučuji
Produkt vybrán na základě příznivé ceny.
- pro mne dělá co má...
- Cena výkon
Kdo chce lepší stroj, může.
Nemá dráty (kartáč), musí se dokoupit. Nechtěl jsem.
Takže to není stroj 3v1
Nemá pojezd. Pro mne nemusí.
Veškeré mínusy nepotřebuji.
Jako již poměrně starší osoba jsem si vertikutátor vybral z důvodu ušetření fyzické námahy při jarní přípravě trávníku na zahrádce.
Zatím jsem přístroj ještě nepoužil, ale mám již 3 roky sekačku zn.Fieldmann , zakoupenou též v Elektro Spáčil a jsem s ní spokojený.
Proto jsem si vybral i vertikutátor této značky a věřím, že i s ním budu navýsost spokojen.
Fieldmann FZV 2004-E
- Je skvělý mohu doporučit. Dělá přesně co má
- Dobrácena
- Kvalitní výrobek
- Kolečka šetří síly
Výborně vyčesává mech a suchou trávu. Je to ruční nářadí, tak vyžaduje trochu síly a námahy. Vhodné pro ošetření menších ploch.