Nejnovější recenze ze sekce Vertikutátory
funguje bez problémů
- výkon
na můj malej plácek u baráku naprosto postačující
- je lehký k přenášení a dobře se s ním pracuje
MTD Optima 37 VE
Přidáno: 25. září 2023
(naposledy upraveno 25. září 2023)
Zakoupeno v Českázahrada.cz
velmi lehký a dobře pracuje.
- Slušná cena
- Naprosto dostatečný výkon
- za cenu 2130 Kč super
2x válce v balení (nůž a provzdušňovací), dostatečně široky záběr, naprosto dostačující výkon, sbírá do koše i když ne všechno, stejně ale koš mate za par metrů plný. Za cenu 2130 Kč naprosto dostačující kvalita. Samozřejmě kabel jako u všech elektrických ze sítí, trochu překáži, ale jednou za rok je to ok.
- Prislo pouzite zbozi, odrene, chybejici dily
- Vypadá to jako hračka ale je to vcelku dobrý pomocník
- Po zprovoznění fungoval 0.5 hodiny, vyčesal 100 m2 a pak vypínal motor. Po každém zapnutí fungoval 2s.Uplatnil jsem reklamaci.
- s
Po zprovoznění fungoval 0.5 hodiny, vyčesal 100 m2 a pak vypínal motor. Po každém zapnutí fungoval 2s.Uplatnil jsem reklamaci. Pokud fungoval, dobře vyčesával trávník.
Splnil očekávání
Vertikutátor plně vyhovuje, zatím využit pouze za vyčesávání, a to bylo provedeno kvalitně.
Pouze sestavení je komplikované, protože obrázek u popisu sestavení neodpovídá skutečnosti, tak jsem měla problém, jestli dát nejprve zužující se část rukojeti nebo tu rovnou.
- Dobře vyčeše suchou trávu
- Je dost hlučný a má malý sběrný koš. I na ploše 20m2 jsem pořád musela vysypávat, protože tráva zůstávala na trávníku.
Nevýhodou je malá hloubka záběru.
- Skvělá práce.
- V akci vynikající poměr cena výkon.
- Možnost nastavení výšky
- Výkon motoru
- Největší sběrný koš ve své kategorii 55L. Přesto je malý a musí se často vysypávat.
- Výhoda je že vzhledem k ceně nejsem tak moc naštvaný vzhledem k negativum
- Po provdusneni cca 100m2 se zlomily dva trny vzadu na levé noze a používání je spíš o riskování výronu
- Přišlo v demontu, smontování cca 5mon
Vyhozené peníze
Pujčil jsem si ho a super. Tak jsem chtěl ten samí. Jednoduchá obsluha, pojezd, lehký, silný co se týče watu a na tom se nemá šetřit,
Prostě si trošku zacvičite a provzdušnite trávník