Nejnovější recenze ze sekce Vertikutátory
- Zdatný pomocník na zahradě.
- Je trochu hlučnější.
Spokojenost.
- Skvělý pomocník za slušnou cenu.
- Jednoduchá obsluha
- Možnost nastavení výšky hrabání
- Výborně startuje
- Oproti elektrickému provedení je lepší výkon a snadná manipulace při hrabání /nepřekáží el.kabel/
- NIC
Doporučuji kontrolu napnutí řemene, u nás po pár hodinách práce řemen praskl. V servisu na počkání vyměnili a správně dotáhli a pak už vertikutátor pracoval výborně a provzdušníl celou zamechovanou zahradu.
V návodu jsme nenašli povídání o výměně oleje, to nám řekli až v servisu.
- poměr cena výkon
- jen snad rychlé naplnění koše
určitě doporučuji svou práci odvedl perfektně. Malý sběrný koš je jen malá drobnost na kráse
velmi dobrý stroj
- Parametry výrobku
- Kvalita zpracování
Zaujaly mne parametry výrobku, avšak kvalita jeho zpracování je hrozná. Výrobek jsem nepoužil, neboť hned přijeho sestavování se vylomil jeden díl. Za jeho cenu jsem sice nečekal zázraky, ale příště už si raději koupím prověřený značkový výrobek. Z uvedených důvodů bych jej také nikomu nedoporučil.
- rychlost
- zatím nic
spokojen
splnilo mé očekávání od tohoto produktu
- snadná práce s přístrojem
- lehký
- dobře ovladatelný
- trochu obtížnější nasazování koše
rozumný poměr cena / kvalita, dostatečný výkon / velikost pro menší plochy
zatím nemohu hodnotit spolehlivost, protože mám přístroj krátkou dobu
- funguje
- malý sběrný koš
OK
- dobrý poměr výkon/cena
- malý sběrný koš
- uložení kol bez ložisek
Práce s ním a jeho práce je dobrá
- Výkon a jednoduchost
Kdyby jste mi poslali nový stroj a ne nějaký brak co už prošel kdoví čím, tak bych byl spokojen, už jsem ho reklamoval a došel zpět ještě v horším stavu než když jsem ho posílal já.
STROJ JE LEHCE OVLADATELNÝ,LEHKÝ. POMĚR VÝKON+CENA JE SUPER
- Opravdu tichý chod, šlape jak hodinky.
- Malý koš, musí se často vysypávat.
Vybral jsem si ho kvůli ceně, ale jsem s ním spokojenější než s konkurenčním výrobkem za dvojnásobnou cenu.
- Vyborna cena
oproti jinym a darzsim funguje skoro o 100% lepe, trava opravdu konci v zbernem kosi, za tu cenu super!!!!
- -kovove sasy
- - veliky kos
- - cena
- CHYBI KOMPLETNE NAVOD NA SESTAVENI
- pouzitych materialu kolecek, mam pocit, ze kazdou chvili upadnou
Zbyla mi tycka a nevim kam patri :-( Mozna nekomu chybi, tak at se prihlasi ;-)
- Zatím vše ok.
Vše ok.
- solidní mechanické provedení
- slušný motor 3.5 HP
- jednoduchá obsluha a nastavení
- nemožnost nastavení sklonu madla
- složité složení madla pro transport
Původně jsem chtěl nějaký levnější vertikulátor do 8 tisíc, ale dobře že jsem jej nekoupil. Tenhle má 3.5 HP a je to výkon tak tak akorát na hlubší vertikulaci rovného terénu. Samozřejmě záleží na typu zeminy atd.
Ty levnější vertikulátory, a už vůbec nemluvím o elektrických, musejí být jenom taková lechtátka - jsou to asi jenom mechanické hrábě. Víc 1.3kW a podobně nemůže dokázat.
Pokud máte dost nerovný terén, tak ani 3.5HP při hlubším nastavení nestačí, takže srovnat terén s vertikulátorem se Vám opravdu nepodaří. Pokud nechcete pouze vymetat smetí z trávníku, tak nedoporučuji jít do méně výkonné (levnější) třídy.
Jinak funguje bez připomínek, až na tu ergonomii madla. Jsem celkem vysoký (190cm), přesto bych si madlo trochu sklopil, to je však fixně přišroubováno. Rovněž pro transport či uskladnění nelze madlo poskládat nějakým jednoduchým úkonem.
- NAHRADI ME NEMOCNE RUCE
- ZATIM NEVIM
MAM MALOU ZAHRADKU ALE I PRESTO POTREBUJI POMOC JE DOBRY POMOCNIK ALE JESTE BYCH UVITAL KDYBY SEL DOKOUPIT VALEC I S DRATKAMA DOPORUCIL BYCH
Výrobek doporučuji.
- Dobrá cena (koupeno v akci)
- Již na pohled poměrně kvalitní plasty
- Poměrně robustní konstrukce, bytelná rukojeť, velká a pevná přední kolečka
- Šířka záběru
- Dobrý výkon
- Jednoduché centrální nastavení hloubky vertikutace
- V balení válec s noži i s pružinami (s ložiskem, výměna je snadná)
- Relativně velký koš
- Dostupný servis
- Prodloužená záruka 5 let (zakoupeno v Baumaxu), jinak záruka od spol. AL-KO 3 roky
- Nízká stabilita, příliš malá zadní kolečka (nicméně to není až takový problém)
Až na nižší stabilitu vertikutátoru (malá zadní kolečka) byla práce s tímto strojem rychlá a bezproblémová. Trávník po letech konečně krásně vyčištěn, mech a suchá tráva jsou téměř pryč. Letos byla jarní udržba trávníku spíše zábavou a ne dřinou jako minulá léta. Oceňuji především silnější motor, kvalitu konstrukce, dobře vyřešenou techniku výměny válců a šířku záběru.