Einhell BG-SC 2240P
Benzínový vertikutátor - Provzdušňovač benzínový - Einhell - benzínové - 630 mm - 40 cm - 2200 W Provedení výrobku: černá barva, modrá barva Výkonný 4-taktní benzínový motor zajišťuje vysoký výkon zejména pro péči v období jara a podzimu. Efektivní odstranění trsů,... více »
od 5 364 Kč
0% | (0) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Einhell BG-SC 2240P
- Velmi dobře pracuje,dobře se ovládá a dobře startuje
- Po 30 minutách přestal pracovat a nešel startovat. Po konzultaci se servisem v Karlových Varech jsem zajel koupit novou svíčku. Po výměně svíčky provoz normální- zřejmě svíčka čínské výroby
Dobrý pomocník a doporučuji.
- Silný motor
- Možnost nastavit hloubku vertikutace
- I při malé hloubce je schopno vytáhnou hromady staré trávy
- Bezproblémový chod motoru
- Rychlé uvedení do provozu
- Velmi rychlá práce - díky silnému motoru a záběru nožů jede vertikutátor jako by měl svůj vlastní pohon.
- Koš je příliš malý a nemá smysl ho při větších zahradách používat. To je ale slabina všech vertikutátorů.
Perfektní stroj, mohu silně doporučit
- jednoduché složení výrobku
- vyčesává starou trávu a plazivý plevel
- bere i mech
- jelikož jsme měli trávník velmi znečistění tak je lepší to brát bez zběrného koše a pak to schrabat a nebo vzít sekačkou
levný a efektivní
doporučuji ostatním
v trávníku jsme měli hodně staré trávy a mechu tak že jsme to používaly bez koše a potom schrabat a nebo vzít sekačkou
vyčesalo to strašně moc staré trávy a koš to nechtěl brát.zatím jsme to dělali poprvé
tak že až se trávník provzdušní a nebude tam tolik staré trávy tak potom věřím, že koš se bude hodit
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí